Tableau Desktop 9.0.14

9000.16.0302.1801

Download Tableau Desktop 9.0.14

Releasedatum

do, 10 maart, 2016

Upgradepagina Tableau Desktop

Opmerkingen bij de release van Tableau 9.0.14 Let op: Tableau Desktop-klanten bij wie productupdates zijn ingeschakeld, wordt gevraagd de upgrade een paar dagen nadat er een onderhoudsrelease beschikbaar is gesteld, uit te voeren. Zie de kennisbank van Tableau voor meer informatie.

Resolved Issues

Probleem-ID Beschrijving
461293

In Tableau Desktop, when you applied a context filter, deselecting a single member of a set filter resulted in deselecting all members.

473511

In Tableau Desktop, an update to Amazon Redshift caused temporary table creation to fail when creating new connections to Redshift.

475270

In certain cases, Tableau Desktop closed immediately after launch due to an internal licensing error.