Tableau Desktop 8.3.15

We recommend using the newest maintenance release of this version, 8.3.20, which contains additional fixes.

Downloaden Tableau Desktop 8.3.20

Buildnummer

8300.16.0907.2330

Download Tableau Desktop 8.3.15

Releasedatum

ma, 19 september, 2016

Productondersteuning

Meer lezen

Installation Guide
Install Tableau Desktop

Planning to upgrade?
Tableau Desktop Upgrade Page

Opmerkingen bij de release van Tableau 8.3.15 Let op: Tableau Desktop-klanten bij wie productupdates zijn ingeschakeld, wordt gevraagd de upgrade een paar dagen nadat er een onderhoudsrelease beschikbaar is gesteld, uit te voeren. Zie de kennisbank van Tableau voor meer informatie.