Tableau Desktop 8.1.1

We recommend using the newest maintenance release of this version, 8.1.25, which contains additional fixes.

Downloaden Tableau Desktop 8.1.25

Releasedatum

wo, 04 december, 2013

Productondersteuning

Meer lezen

Installatiehandleiding
Tableau Desktop installeren

Wil je upgraden?
Upgradepagina Tableau Desktop

Deze release vormt een belangrijke update met een oplossing voor het volgende productprobleem in Tableau Server 8.1. De update heeft geen gevolgen voor Tableau Desktop. Let op: Tableau Online wordt pas op 7 december 2013 naar 8.1.1 bijgewerkt. We raden aan werkboeken die je naar Tableau Online wilt publiceren, pas na deze datum bij te werken.