Support Alerts

We have a special webinar dedicated to preparing for your server upgrade that’s offered in all time zones. Please navigate here, and register for one of our live sessions.

Product release and download

Tableau Desktop 2021.1.16

We raden aan om de nieuwste onderhoudsrelease van deze versie te gebruiken, want deze bevat oplossingen voor bepaalde fouten.

Download Tableau Desktop 2021.1.16 De nieuwste versie downloaden (aanbevolen)

Download Tableau Desktop 2021.1.16

Releasedatum

di, 21 juni, 2022