Tableau Desktop 2021.1.14

We raden aan om de nieuwste onderhoudsrelease van deze versie te gebruiken, want deze bevat oplossingen voor bepaalde fouten.

Download Tableau Desktop 2021.1.14 De nieuwste versie downloaden (aanbevolen)

Downloaden vanaf een desktopcomputer

Tableau Desktop is niet beschikbaar voor mobiele apparaten. Meld je aan vanaf een desktopcomputer om te downloaden.

Resolved Issues

Probleem-ID Beschrijving

Updated Spring framework to 5.2.20.RELEASE

1374999

Converting a string type to numeric, would result in 0 instead of Null when the source had a blank space using the Microsoft SQL Server data connection.

1348829

The Grand Total header shading when reset to "none" would not fill as expected.

Download Tableau Desktop 2021.1.14

Releasedatum

vr, 22 april, 2022