Tableau Desktop 2020.4.15

We raden aan om de nieuwste onderhoudsrelease van deze versie te gebruiken, want deze bevat oplossingen voor bepaalde fouten.

Download Tableau Desktop 2020.4.15 De nieuwste versie downloaden (aanbevolen)

Downloaden vanaf een desktopcomputer

Tableau Desktop is niet beschikbaar voor mobiele apparaten. Meld je aan vanaf een desktopcomputer om te downloaden.

Resolved Issues

Probleem-ID Beschrijving
1310016

Queries would fail to run if they contained the "TO_LOCALDATE" function.

1363896

The "exclude" option within a Tooltip would sometimes not work.

Download Tableau Desktop 2020.4.15

Releasedatum

do, 24 februari, 2022