Tableau Server 9.1.10

Consigliamo di usare l'aggiornamento più recente di questa versione, 9.1.23, che contiene ulteriori correzioni.

Scarica Tableau Server 9.1.23

Numero di build

9100.16.0513.1800

Scarica Tableau Server 9.1.10

Data di pubblicazione

Mar, 17 Maggio, 2016

Supporto prodotto

Leggi di più

Installation Guide
Install and Configure Tableau Server

Planning to upgrade?
Tableau Server Upgrade Page

Note sulla release - Tableau 9.1.10 Nota: Negli ambienti in cui sono attivi gli aggiornamenti automatici dei prodotti, i clienti di Tableau Desktop riceveranno l'aggiornamento alcuni giorni dopo che una nuova versione di manutenzione è disponibile. Ulteriori informazioni nella Knowledge Base di Tableau.

Problemi risolti

ID edizione Descrizione
465308

Hidden or invalid fields in a data source, which were not visible in Tableau Desktop, would sometimes appear when using web authoring in Tableau Server.

488047

Tableau Mobile was unable to connect to Tableau Server via SAML when ADFS was used as the IdP and it was configured to use forms-based authentication.

503368

Tableau Server log files would consume excessive disk space in environments utilizing a large number of cube data sources.

488374

Upgraded Xalan to version 2.7.2.

456878

Tableau Server group membership would sometimes fail to update until Tableau Server was restarted.

456878

Tableau Server group membership would sometimes fail to update until Tableau Server was restarted.