Tableau Server 9.0.11

Consigliamo di usare l'aggiornamento più recente di questa versione, 9.0.25, che contiene ulteriori correzioni.

Scarica Tableau Server 9.0.25

Numero di build

9000.16.0125.1553

Scarica Tableau Server 9.0.11

Data di pubblicazione

Mer, 27 Gennaio, 2016

Supporto prodotto

Leggi di più

Installation Guide
Install and Configure Tableau Server

Planning to upgrade?
Tableau Server Upgrade Page

Note di rilascio per Tableau 9.0.11 Questa versione risolve un problema rilevato in Tableau Server 9.0.10 (9000.16.0120.1800) in alcuni ambienti configurati per l'utilizzo di Active Directory. Una modifica al collegamento utente di Active Directory (da samAccountName a UPN) ha determinato la rimozione degli utenti esistenti dai gruppi e dei nuovi utenti da aggiungere in base all'UPN durante la sincronizzazione dei gruppi di Active Directory. Questo ha causato la duplicazione di alcuni utenti e/o l'impossibilità di accedere a Tableau Server da parte di altri utenti. La nuova versione, Tableau Server 9.0.11 (9000.16.0125.1553), è disponibile sul sito di download alternativo.

Problemi risolti

ID edizione Descrizione
425244

Exporting a Tableau Server site using the "tabadmin exportsite" command sometimes resulted in a "commit failed" error.

388184

In Tableau Server, the command "tabcmd echo %ERRORLEVEL%" returned the exit code "0" for failed operations instead of a non-zero value.

468651

In Tableau Server, a change to the Active Directory user binding (from samAccountName to UPN) caused existing users to be removed from groups and new users to be added based on UPN when synchronizing Active Directory groups. This resulted in duplicate users and/or users not being able to sign into Tableau Server.

454075

In Tableau Server, clicking "Done" in web authoring resulted in an error message instead of redirecting back to the Views page.

455208

In Tableau Server, embedded views didn't load if the view belonged to a site name containing only numbers.

459298

In Tableau Server, extract files were sometimes missing after restoring a backup.

411594

In Tableau Server, workbooks using published blended data sources sometimes did not load.

425206

In Tableau Server, it was possible to inadvertently add a user account twice via the REST API.