Tableau Desktop 9.3.15

Consigliamo di usare l'aggiornamento più recente di questa versione, 9.3.24, che contiene ulteriori correzioni.

Scarica Tableau Desktop 9.3.24

Numero di build

9300.17.0505.1432

Scarica Tableau Desktop 9.3.15

Data di pubblicazione

Gio, 11 Maggio, 2017

Supporto prodotto

Leggi di più

Several changes were applied to improve security. See Security Bulletins for more details.

Guida all'installazione
Installazione di Tableau Desktop

Stai pianificando l'upgrade?
Pagina upgrade di Tableau Desktop

Note sulla release - Tableau 9.3.15

Nota: Negli ambienti in cui sono attivi gli aggiornamenti automatici dei prodotti, i clienti di Tableau Desktop riceveranno l'aggiornamento alcuni giorni dopo che una nuova versione di manutenzione è disponibile. Ulteriori informazioni nella Knowledge Base di Tableau.

Problemi risolti

ID edizione Descrizione
528595

In some cases, when connected to an extracted data source, using a calculation involving the RANK function would result in a no such column error.

642691

Updated Firebird components to version 2.5.6.

585976

Editing aliases for discrete fields would sometimes result in an internal error.

614537

Tableau Desktop would take an unreasonable amount of time to launch on some Mac systems. A workaround was to remove .local from the machine host name.

616479

Certain custom WMS maps would be rendered with large white gaps in map tiles.

630831

When connected to a Hive data source, converting a string field to date would return null values.