Tableau Desktop 9.3.12

Consigliamo di usare l'aggiornamento più recente di questa versione, 9.3.24, che contiene ulteriori correzioni.

Scarica Tableau Desktop 9.3.24

Numero di build

9300.17.0110.1430

Scarica Tableau Desktop 9.3.12

Data di pubblicazione

Mar, 24 Gennaio, 2017

Supporto prodotto

Leggi di più

Installation Guide
Install Tableau Desktop

Planning to upgrade?
Tableau Desktop Upgrade Page

Note sulla release - Tableau 9.3.12

Nota: Negli ambienti in cui sono attivi gli aggiornamenti automatici dei prodotti, i clienti di Tableau Desktop riceveranno l'aggiornamento alcuni giorni dopo che una nuova versione di manutenzione è disponibile. Ulteriori informazioni nella Knowledge Base di Tableau.

È stata introdotta una modifica per incrementare la sicurezza. Ulteriori dettagli nei Security Bulletins. Questa release risolve un problema critico, ADV-2017-001.

Problemi risolti

ID edizione Descrizione
582872

In some cases, when you edited a calculated field and then ran a filter action, any custom shape marks would revert to default shapes.

583960

In some cases, opening a workbook created in Tableau 9.1 in a newer version of Tableau Desktop would result in an internal error.

595505

Specifying a negative value for number of decimals in the ROUND() function would cause Tableau Desktop and Tableau Server VizQL processes to error and crash.

596100

Tableau Desktop would sometimes crash on Macs running macOS Sierra with integrated Intel graphics.

507752

When connected to a SAS statistical file, IS8601DA10 formatted date fields were not correctly recognized and could not be converted to a different data type.

585934

Small decimals would sometimes appear as "null" in the data preview pane or show "#Error" when added to a view.

599908

In some cases, when you edited a calculated field that was being used on Color, marks would lose their color and turn white or black.