Tableau Desktop 9.2.10

Consigliamo di usare l'aggiornamento più recente di questa versione, 9.2.25, che contiene ulteriori correzioni.

Scarica Tableau Desktop 9.2.25

Numero di build

9200.16.0629.1945

Scarica Tableau Desktop 9.2.10

Data di pubblicazione

Mar, 12 Luglio, 2016

Supporto prodotto

Leggi di più

Guida all'installazione
Installazione di Tableau Desktop

Stai pianificando l'upgrade?
Pagina upgrade di Tableau Desktop

Note sulla release - Tableau 9.2.10 Nota: Negli ambienti in cui sono attivi gli aggiornamenti automatici dei prodotti, i clienti di Tableau Desktop riceveranno l'aggiornamento alcuni giorni dopo che una nuova versione di manutenzione è disponibile. Ulteriori informazioni nella Knowledge Base di Tableau.

Problemi risolti

ID edizione Descrizione
530123

Workbooks connected to Amazon Redshift would intermittently fail to load if a prior load had failed or was cancelled.

489737

In Tableau Desktop, when you exported a sheet as a crosstab to Excel, an error would occur in certain cases: "Unable to calculate the sort for the field ''. The display may not show correct data&quot.

513320

Creating or refreshing an extract of a file-based data source that had been pivoted would sometimes fail to complete in Tableau Desktop.

517597

In Tableau Desktop, you could not connect to a single row text or Excel file with no column headers.

519992

It was not possible to type Japanese or Chinese characters in Tableau Desktop when searching for fields to add to a join clause.

526589

In Tableau Desktop, custom geocoding hierarchies were not displayed correctly as sub-menus in the Geographic Role context menu.