Tableau Desktop 9.1.8

Consigliamo di usare l'aggiornamento più recente di questa versione, 9.1.23, che contiene ulteriori correzioni.

Scarica Tableau Desktop 9.1.23

Numero di build

9100.16.0303.2317

Scarica Tableau Desktop 9.1.8

Data di pubblicazione

Gio, 10 Marzo, 2016

Supporto prodotto

Leggi di più

Installation Guide
Install Tableau Desktop

Planning to upgrade?
Tableau Desktop Upgrade Page

Note sulla release - Tableau 9.1.8 Nota: Negli ambienti in cui sono attivi gli aggiornamenti automatici dei prodotti, i clienti di Tableau Desktop riceveranno l'aggiornamento alcuni giorni dopo che una nuova versione di manutenzione è disponibile. Ulteriori informazioni nella Knowledge Base di Tableau.

Resolved Issues

ID edizione Descrizione
475270

In certain cases, Tableau Desktop closed immediately after launch due to an internal licensing error.

443123

In Tableau Desktop, when connected to an SAP BW data source, filtering out null values also incorrectly filtered out zeros.

457627

In Tableau Desktop, when you added a reference line based on certain table calculations, an error occurred: "No such table."

458742

In Tableau Desktop, when connecting to SAP HANA, performance degraded when specifying type-in values for a large number of variables and sometimes caused Tableau Desktop to become unresponsive.

461293

In Tableau Desktop, when you applied a context filter, deselecting a single member of a set filter resulted in deselecting all members.

464687

In Tableau Desktop, when you renamed dimensions in a Microsoft Analysis Services cube, existing workbooks connected to the cube threw errors when re-opened.

469875

Tableau Desktop crashed if you were connected to 3 or more published data sources while editing data source server and site paths.

473511

In Tableau Desktop, an update to Amazon Redshift caused temporary table creation to fail when creating new connections to Redshift.

474546

In some cases in Tableau Desktop, adding a sheet to a dashboard resulted in an internal error.