Tableau Desktop 8.2.18

Consigliamo di usare l'aggiornamento più recente di questa versione, 8.2.22, che contiene ulteriori correzioni.

Scarica Tableau Desktop 8.2.22

Numero di build

8200.16.0302.2110

Scarica Tableau Desktop 8.2.18

Data di pubblicazione

Gio, 10 Marzo, 2016

Supporto prodotto

Leggi di più

Guida all'installazione
Installazione di Tableau Desktop

Stai pianificando l'upgrade?
Pagina upgrade di Tableau Desktop

Note sulla release - Tableau 8.2.18.

Problemi risolti

ID edizione Descrizione
442183

Tableau Desktop sometimes became unresponsive with certain uses of table calculations involving totals.

473533

An error occurred when you ran the installer for Tableau Desktop, Tableau Reader, or Tableau Server: "The signature was corrupt or invalid.

479001

The Tableau FLEXNet package could not be installed manually due to an expired certificate. Subsequently, Tableau Desktop could not be activated on a Mac because the FLEXNet Licensing Service was missing.