Tableau Desktop 8.0.17

Consigliamo di usare l'aggiornamento più recente di questa versione, 8.0.22, che contiene ulteriori correzioni.

Scarica Tableau Desktop 8.0.22

Numero di build

8000.14.1113.1930

Scarica Tableau Desktop 8.0.17

Data di pubblicazione

Gio, 20 Novembre, 2014

Supporto prodotto

Leggi di più

Guida all'installazione
Installazione di Tableau Desktop

Stai pianificando l'upgrade?
Pagina upgrade di Tableau Desktop

Note sulla release - Tableau 8.0.17.

Problemi risolti

ID edizione Descrizione
139372

In Tableau Desktop, when a Tableau Server data source prompted a user for a password, that password would sometimes be recorded in the log file as plain text.

136682

Installing Tableau Desktop on Windows 8 caused file associations to change for Microsoft Access and Microsoft Excel files.

135236

Updated the OpenSSL framework in Tableau Desktop and Server to 1.0.1j to address multiple security issues described in the OpenSSL Security Advisory (http://www.openssl.org/news/secadv_20141015.txt, 15 Oct 2014).