È in arrivo a breve la versione 2020.4 di Tableau Online. Per maggiori informazioni sulla tempistica di aggiornamento, visita il sito Tableau Trust

Release del prodotto e download

Tableau Desktop 2018.3.5

Consigliamo di usare l'aggiornamento più recente di questa versione, 2018.3.25, che contiene ulteriori correzioni.

Scarica Tableau Desktop 2018.3.25

Download Link Notice

The Windows version has been removed due to an issue with certificates preventing it from being able to install correctly. For more details, please see this Knowledge Base article.

Numero di build

20183.19.0319.0943

Scarica Tableau Desktop 2018.3.5

Data di pubblicazione

Mar, 26 Marzo, 2019

Supporto prodotto

Leggi di più

Installation Guide
Install Tableau Desktop

Planning to upgrade?
Tableau Desktop Upgrade Page

Changes were applied to improve security. See ADV-2019-004, ADV-2019-005, ADV-2019-007, ADV-2019-008, ADV-2019-009, and ADV-2019-010 in Security Bulletins for more details.

Resolved Issues

ID edizione Descrizione
882083

Some NUTS (territorial geocoding classifications) values are not recognized in Tableau.

863169

After enabling SAML on Tableau Server, the Server sign-in dialog in Tableau Desktop is blank.

849077

Tableau Desktop Does Not Redirect User to SAML IdP Login Page when presenting a response containing a Form auto submit response from KeyCloak.