È in arrivo a breve la versione 2020.4 di Tableau Online. Per maggiori informazioni sulla tempistica di aggiornamento, visita il sito Tableau Trust

Release del prodotto e download

Tableau Desktop 2018.1.10

Consigliamo di usare l'aggiornamento più recente di questa versione, 2018.1.30, che contiene ulteriori correzioni.

Scarica Tableau Desktop 2018.1.30

Numero di build

20181.19.0212.1310

Scarica Tableau Desktop 2018.1.10

Data di pubblicazione

Gio, 21 Febbraio, 2019

Supporto prodotto

Leggi di più

Installation Guide
Install Tableau Desktop

Planning to upgrade?
Tableau Desktop Upgrade Page

Changes were applied to improve security. See ADV-2019-004 and ADV-2019-005 in Security Bulletins for more details.

Resolved Issues

ID edizione Descrizione
843320

EXCLUDE LOD displayed different results depending on whether "DATEPART" function was upper or lower case.

817189

When changing a parameter that was based on a nested LOD expression, an unexpected "No such column" error sometimes occurred.