8300.17.0531.2330

Date de lancement

Mercredi, 21 juin, 2017

Mise à niveau de Tableau Server

Release Notes for Tableau 8.3.20

Note: Tableau Desktop customers in environments with Product Updates enabled will be prompted to upgrade a few days after a maintenance release is made available. For more information, see the Tableau Knowledge Base.

Several changes were applied to improve security. See ADV-2017-11 through ADV-2017-15 in Security Bulletins for more details.

Pour en savoir plus sur les nouvelles versions de Tableau

Tableau 2018.1

Création Web, graphiques à paliers et pics, prise en charge des données spatiales de SQL Server. Découvrez les nouveautés de Tableau.