Aucun

Date de lancement

mercredi, 21 juin, 2017

Mise à niveau de Tableau Desktop

What's New

Default task priority for all extract refreshes

To ensure fair distribution of processing for all Tableau Online customers, we're removing the ability for site administrators to set task priority for scheduled extract refreshes. All previously set priorities will return to the default value.

Pour en savoir plus sur les nouvelles versions de Tableau

Tableau 2018.2

Extensions de tableau de bord, Tableau Services Manager et jointure spatiale. Découvrez les nouveautés de Tableau.