Tableau Desktop 9.1.8

Nous conseillons d'utiliser la dernière mise à jour de maintenance pour cette version, 9.1.23, afin de bénéficier de tous les correctifs disponibles.

Télécharger Tableau Desktop 9.1.23

Numéro de build

9100.16.0303.2317

Télécharger Tableau Desktop 9.1.8

Date de lancement

jeu, 10 Mars, 2016

Assistance produit

En savoir plus

Guide d'installation
Télécharger et installer Tableau Desktop

Vous souhaitez passer à la version supérieure ?
Mise à niveau de Tableau Desktop

Notes de version pour Tableau 9.1.8 Remarque :les utilisateurs de Tableau Desktop pour lesquels les mises à jour produit sont activées dans leur environnement seront invités à appliquer la mise à niveau quelques jours après la mise à disposition d'une version de maintenance. Pour en savoir plus, consultez la base de connaissances Tableau.

Resolved Issues

ID du problème Description
457627

In Tableau Desktop, when you added a reference line based on certain table calculations, an error occurred: "No such table."

458742

In Tableau Desktop, when connecting to SAP HANA, performance degraded when specifying type-in values for a large number of variables and sometimes caused Tableau Desktop to become unresponsive.

461293

In Tableau Desktop, when you applied a context filter, deselecting a single member of a set filter resulted in deselecting all members.

464687

In Tableau Desktop, when you renamed dimensions in a Microsoft Analysis Services cube, existing workbooks connected to the cube threw errors when re-opened.

469875

Tableau Desktop crashed if you were connected to 3 or more published data sources while editing data source server and site paths.

473511

In Tableau Desktop, an update to Amazon Redshift caused temporary table creation to fail when creating new connections to Redshift.

474546

In some cases in Tableau Desktop, adding a sheet to a dashboard resulted in an internal error.

475270

In certain cases, Tableau Desktop closed immediately after launch due to an internal licensing error.

443123

In Tableau Desktop, when connected to an SAP BW data source, filtering out null values also incorrectly filtered out zeros.