Tableau Desktop 9.0.9

Nous conseillons d'utiliser la dernière mise à jour de maintenance pour cette version, 9.0.25, afin de bénéficier de tous les correctifs disponibles.

Télécharger Tableau Desktop 9.0.25

Numéro de build

9000.15.1208.2245

Télécharger Tableau Desktop 9.0.9

Date de lancement

jeu, 17 Décembre, 2015

Assistance produit

En savoir plus

Guide d'installation
Installer Tableau Desktop

Vous prévoyez une mise à niveau ?
Mise à niveau de Tableau Desktop

Notes de version pour Tableau 9.0.9

Problèmes résolus

ID du problème Description
440964

In Tableau Desktop, when you connected to a SAS statistical file, the number of rows read from the file were sometimes truncated without any indication.

446404

In Tableau Desktop, workbooks sometimes crashed when publishing or loading a certain view.

441052

In Tableau Desktop, when connected to Teradata, certain calculated field functions involving date fields resulted in an error: "ColumnTableau: Schema/DataTableau mismatch."

429970

In Tableau Desktop, creating an extract from a very large data set sometimes resulted in a Tableau Data Engine error.

439540

In Tableau Desktop, attempting to connect to a table with no columns resulted in an error: "The table does not exist."