Tableau Server 10.3.4

Recomendamos usar la versión de mantenimiento más reciente de este producto, 10.3.26, que contiene correcciones adicionales de errores.

Descargar Tableau Server 10.3.26

Número de compilación

10300.17.1003.0840

Descargar Tableau Server 10.3.4

Fecha de lanzamiento

Mié, 18 Octubre, 2017

Soporte de producto

Más información

Guía de instalación
Instale y configure Tableau Server

¿Planea hacer una actualización?
Página de actualización de Tableau Server

Resolved Issues

ID del problema Descripción
687390

It was not possible to add an admin user from a secondary domain using the tabcmd initialuser command.

666763

Removed pgAdmin 3 from Tableau Server.

672594

Views would fail to load correctly if a gateway process was not configured on any server node running a VizQL Server process.

674013

In some cases, workbook load time would gradually increase with server up time. Restarting Tableau Server would restore the original load time.

682115

In some cases, an internal error would occur when you tried to download a view as a crosstab.

684575

When using trusted authentication, selecting a URL action that opens a second view would unexpectedly prompt for authentication on the second view.

668822

In views with multiple color legends, tooltip descriptions were sometimes incorrect when you hovered over a color in a legend.

Descargar archivos

Más información acerca de las versiones de los productos de Tableau

Tableau 2020.3

Escriba en bases de datos en Tableau Prep, asigne licencias al iniciar sesión y aproveche una mayor integración con SAP. Descubra las novedades de Tableau.