Tableau Server 10.0.12

Recomendamos usar la versión de mantenimiento más reciente de este producto, 10.0.22, que contiene correcciones adicionales de errores.

Descargar Tableau Server 10.0.22

Número de compilación

10000.17.0728.1048

Descargar Tableau Server 10.0.12

Fecha de lanzamiento

Jue, 03 Agosto, 2017

Soporte de producto

Más información

Guía de instalación
Instale y configure Tableau Server

¿Planea hacer una actualización?
Página de actualización de Tableau Server

Se realizaron algunas modificaciones para mejorar la seguridad. Para obtener más información, consulte ADV-2017-016 y ADV-2017-018 en los boletines de noticias sobre la seguridad.

Resolved Issues

ID del problema Descripción
665436

In some cases, Tableau Server would become unlicensed after performing a system reboot via the operating system.

639184

Backgrounder processes would sometime crash during periodic process restarts. Crash dump files were generated during these periodic events and eventually resulted in excessive disk space consumption.

648911

The Export to PDF dialog would be truncated when you rotated an iPad Mini to landscape orientation and attempted to export a view to PDF using an iOS compatible browser.

600488

Activating or refreshing a license key for Tableau Server would fail with a maximum activations error more often than expected.