Ninguno

Fecha de lanzamiento

Miércoles, 21 Junio, 2017

Página de actualización de Tableau Desktop

What's New

Default task priority for all extract refreshes

To ensure fair distribution of processing for all Tableau Online customers, we're removing the ability for site administrators to set task priority for scheduled extract refreshes. All previously set priorities will return to the default value.

Más información acerca de las versiones de los productos de Tableau

Tableau 2018.2

Extensiones de dashboards, Tableau Services Manager y unión espacial. Descubra las novedades de Tableau.