None

Fecha de lanzamiento

Miércoles, 21 Junio, 2017

Página de actualización de Tableau Desktop

Release Notes for Tableau 10.1.9

Note: Tableau Desktop customers in environments with Product Updates enabled will be prompted to upgrade a few days after a maintenance release is made available. For more information, see the Tableau Knowledge Base.

Más información acerca de las versiones de los productos de Tableau

Tableau 2018.1

Creación web, gráficos de salto y soporte para datos espaciales de SQL Server. Descubra las novedades de Tableau.