9300.17.0605.1421

Fecha de lanzamiento

Miércoles, 21 Junio, 2017

Página de actualización de Tableau Desktop

Release Notes for Tableau 9.3.16

Note: Tableau Desktop customers in environments with Product Updates enabled will be prompted to upgrade a few days after a maintenance release is made available. For more information, see the Tableau Knowledge Base.

Several changes were applied to improve security. See ADV-2017-11 through ADV-2017-15 in Security Bulletins for more details.

Más información acerca de las versiones de los productos de Tableau

Tableau 2018.1

Creación web, gráficos de salto y soporte para datos espaciales de SQL Server. Descubra las novedades de Tableau.