Tableau Desktop 9.3.11

Recomendamos usar la versión de mantenimiento más reciente de este producto, 9.3.24, que contiene correcciones adicionales de errores.

Descargar Tableau Desktop 9.3.24

Número de compilación

9300.16.1223.0055

Descargar Tableau Desktop 9.3.11

Fecha de lanzamiento

Mié, 28 Diciembre, 2016

Soporte de producto

Más información

Guía de instalación
Instalar Tableau Desktop

¿Planea hacer una actualización?
Página de actualización de Tableau Desktop

Notas de la versión de Tableau 9.3.11

Nota: A los clientes de Tableau Desktop en entornos con la funcionalidad Actualizaciones de producto habilitada se les solicitará que completen la actualización unos días después de que la versión de mantenimiento esté disponible. Para obtener más información, consulte la base de conocimientos de Tableau.

En las actualizaciones de Tableau 9.3.10, 10.0.4 y 10.1.2, los datos obtenidos de conexiones de Excel se tratan inadvertidamente como datos que distinguen mayúsculas de minúsculas. Esto hace que muchas vistas existentes muestren datos ordenados incorrectamente. La versión 9.3.10 se eliminó del sitio de descargas. Este cambio se revirtió y reparó en la versión 9.3.11.

Problemas resueltos

ID del problema Descripción
454096

Loading some workbooks connected to Teradata, and containing a large number of complex calculated fields, was noticeably slower when upgrading from an older version to Tableau 9.0 or higher.

547206

When connected to a Hive-based data source and filtering a view using discrete, exact dates, the view would not show any data.

560077

When connected to Cloudera Impala, certain parameter-based date calculations failed to return data when expected.

583428

Updated Curl to version 7.51.0.

574013

Adding additional fields to a SAS data file stored in a network folder, and then attempting to use the new fields in Tableau Desktop, would often result in a "no such column" error.

586404

Calculated fields using the DATEADD function, with the week date part and a level of detail calculation as arguments, returned unexpected results.

540561

Query performance could sometimes be slow when you were connected to an Exasol data source due to incorrect reporting of null columns.

526024

In the Tableau 9.3.10 update, Excel connections were inadvertently changed to become case-sensitive, causing many existing views to break. For more details, please refer to the KB article http://kb.tableau.com/articles/issue/unexpected-behavior-from-filters-sorting-and-altered-views-in-excel-based-workbooks-after-upgrading.