We have a special webinar dedicated to preparing for your server upgrade that’s offered in all time zones. Please navigate here, and register for one of our live sessions.

Lanzamiento del producto y descarga

Tableau Bridge 20221.22.0611.0333

Descargar desde un equipo de escritorio

Tableau Bridge no está disponible para dispositivos móviles. Inicie sesión en un equipo de escritorio para realizar la descarga.

Download Unavailable

This version of Tableau Bridge has been removed due to a technical issue. For more information, see the Knowledge Base article here.

Problemas resueltos

ID del problema Descripción
1420006

El cliente de Tableau Bridge no cumple con la configuración del proxy del sistema en el canal de socket web.

Fecha de lanzamiento

Mar, 21 Junio, 2022