Tableau Server 2020.1.10

Wir empfehlen die Verwendung der neuesten Version, 2020.1.22, die zusätzliche Fehlerbehebungen enthält.

Tableau Server 2020.1.22 herunterladen

Download nicht verfügbar

Aus Gründen der Vorsicht wurde die Download-Datei für diese Version aufgrund der Apache Log4j-Schwachstelle entfernt. Wenn Sie weitere Informationen benötigen, lesen Sie diesen Artikel, um die neuesten Informationen zu erhalten, da wir sie aktualisieren werden, sobald neue Details bekannt werden.

Build-Nummer

20201.20.1018.2244

Tableau Server 2020.1.10 herunterladen

Veröffentlichungsdatum

Do, 29 Oktober, 2020

Produktsupport

Mehr lesen

Changes were applied to improve security. See ADV-2020-052, ADV-053 and ADV-055 in Security Bulletins for more details.

Behobene Probleme

Problem-Nr. Beschreibung
1162196

When hovering over a value displayed on a Viz, an error would sometimes occur, "Uncaught TypeError: Cannot read property 'indexOf' of null.

1177828

Some text file based workbooks would cause the VizQL Server to spike and not release the CPU until the process was restarted.

1139062

When an attempt was made to change a schedule for one or more subscriptions, an error could occur stating, "Subscription with subject '' could not be found. Verify that it still exists and try again.".

1173985

An embedded dashboard prompts for login when no active user session exists for users in a Kerberos SSO enabled environment.