The Windows version has been removed due to an issue with certificates preventing it from being able to install correctly. For more details, please see this Knowledge Base article.

Build-Nummer

20182.20.0626.2232

Tableau Server 2018.2.23 herunterladen

Veröffentlichungsdatum

Dienstag, 7 Juli, 2020

Produktsupport

Weitere Informationen

Changes were applied to improve security. See ADV-2020-038 in Security Bulletins for more details.

Weitere Informationen zu den einzelnen Tableau-Produktversionen

Tableau 2020.3

Schreiben in eine Datenbank in Prep, Gewähren von Lizenzen bei der Anmeldung und engere Einbindung in SAP. Was ist neu in Tableau?