Tableau Desktop 9.3.12

Wir empfehlen die Verwendung der neuesten Version, 9.3.24, die zusätzliche Fehlerbehebungen enthält.

Herunterladen Tableau Desktop 9.3.24

Build-Nummer

9300.17.0110.1430

Tableau Desktop 9.3.12 herunterladen

Veröffentlichungsdatum

Di., 24 Januar, 2017

Produktsupport

Mehr lesen

Versionshinweise zu Tableau 9.3.12

Hinweis: Wenige Tage nach Bereitstellung eines Wartungsupdates werden Tableau Desktop-Kunden in Umgebungen mit aktivierter Produktaktualisierung zu einem Upgrade aufgefordert. Weitere Informationen finden Sie in der Tableau Knowledgebase.

Es wurde eine Änderung zur Verbesserung der Sicherheit vorgenommen. Ausführliche Informationen entnehmen Sie bitte den Mitteilungsblättern zur Sicherheit. Diese Version behebt ein Sicherheitsproblem des Schweregrads „Kritisch“, ADV-2017-001.

Behobene Probleme

Problem-Nr. Beschreibung
595505

Specifying a negative value for number of decimals in the ROUND() function would cause Tableau Desktop and Tableau Server VizQL processes to error and crash.

596100

Tableau Desktop would sometimes crash on Macs running macOS Sierra with integrated Intel graphics.

582872

In some cases, when you edited a calculated field and then ran a filter action, any custom shape marks would revert to default shapes.

583960

In some cases, opening a workbook created in Tableau 9.1 in a newer version of Tableau Desktop would result in an internal error.

507752

When connected to a SAS statistical file, IS8601DA10 formatted date fields were not correctly recognized and could not be converted to a different data type.

585934

Small decimals would sometimes appear as "null" in the data preview pane or show "#Error" when added to a view.

599908

In some cases, when you edited a calculated field that was being used on Color, marks would lose their color and turn white or black.