Tableau Desktop 9.1.9

Wir empfehlen die Verwendung der neuesten Version, 9.1.23, die zusätzliche Fehlerbehebungen enthält.

Herunterladen Tableau Desktop 9.1.23

Build-Nummer

9100.16.0328.2200

Tableau Desktop 9.1.9 herunterladen

Veröffentlichungsdatum

Di., 05 April, 2016

Produktsupport

Mehr lesen

Installationshandbuch
Tableau Desktop installieren

Sie planen ein Upgrade?
Tableau Desktop-Upgrade-Seite

Versionshinweise zu Tableau 9.1.9 Hinweis: Wenige Tage nach Bereitstellung eines Wartungsupdates werden Tableau Desktop-Kunden in Umgebungen mit aktivierter Produktaktualisierung zu einem Upgrade aufgefordert. Weitere Informationen finden Sie in der Tableau Knowledgebase.

Behobene Probleme

Problem-Nr. Beschreibung
447896

In Tableau Desktop, when connected to a multi-dimensional data source with dimensions containing multi-level hierarchies, inserting a dimension into a sheet title displayed "Null" if the same dimension was also used as a filter and if a hierarchy level greater than 0 was selected.

474550

In Tableau Desktop, when you added or edited a Web Page dashboard object, the edit dialog no longer contained the option to insert parameters.

477902

When you refreshed a published extract based on a connection containing initial SQL using the Tableau Data Extract Command-Line Utility, an error occurred: "Tableau Data Engine Error: 4: Invalid Command: database: Path does not exist."