Tableau Desktop 8.2.14

Wir empfehlen die Verwendung der neuesten Version, 8.2.22, die zusätzliche Fehlerbehebungen enthält.

Herunterladen Tableau Desktop 8.2.22

Build-Nummer

8200.15.0812.2110

Tableau Desktop 8.2.14 herunterladen

Veröffentlichungsdatum

Mo., 24 August, 2015

Produktsupport

Mehr lesen

Versionshinweise zu Tableau 8.2.14

Resolved Issues

Problem-Nr. Beschreibung
401237

When editing an Amazon Redshift data connection, typing in a custom table alias sometimes caused spaces to be replaced with underscores.

394949

When the host operating system was set to Japanese, interacting with some views in Tableau Desktop produced the error, "Alias cannot be split".