Tableau Desktop 2019.3.13

Wir empfehlen die Verwendung der neuesten Version, 2019.3.25, die zusätzliche Fehlerbehebungen enthält.

Herunterladen Tableau Desktop 2019.3.25

Download Link Notice

The Mac version has been removed due to an issue with certificates preventing it from being able to install correctly. For more details please see this Knowledge Base article.

Build-Nummer

20193.20.0913.2057

Tableau Desktop 2019.3.13 herunterladen

Veröffentlichungsdatum

Mi, 30 September, 2020

Produktsupport

Mehr lesen

Changes were applied to improve security. See ADV-2020-051 in Security Bulletins for more details.

Behobene Probleme

Problem-Nr. Beschreibung
1154912

In a dashboard action, settings were not correctly saved when a worksheet name ended with a "\" character.

1165054

Beim Öffnen eines Arbeitsblatts mit mehreren Filtern tritt manchmal ein Fehler auf: "Tableau konnte keine Abfrage generieren, um diesen Vorgang auszuführen".