The Windows version has been removed due to an issue with certificates preventing it from being able to install correctly. For more details, please see this Knowledge Base article.

Build-Nummer

10500.20.0412.2236

Tableau Desktop 10.5.26 herunterladen

Veröffentlichungsdatum

Mittwoch, 29 April, 2020

Produktsupport

Weitere Informationen

Changes were applied to improve security. See ADV-2020-020 and ADV-2020-021 in Security Bulletins for more details.

Weitere Informationen zu den einzelnen Tableau-Produktversionen

Tableau 2020.3

Schreiben in eine Datenbank in Prep, Gewähren von Lizenzen bei der Anmeldung und engere Einbindung in SAP. Was ist neu in Tableau?