Workshop Alteryx Tableau - Self service data analytics

Laat je in de workshop Alteryx Tableau inspireren door de kracht van self-service data analytics. Ervaar in één middag waarom Gartner Tableau en Alteryx als “Leader” en “Visionary” positioneert in hun Magic Quadrant. Het omzetten van ruwe data naar interactieve dashboards en advanced analytics is niet langer tijdrovend en alleen voor specialisten, maar snel, transparant, leuk, en binnen handbereik voor de business user!

Gratis workshop: Alteryx & Tableau, self-service data analytics

Infotopics is Premier partner van Alteryx en Tableau Gold Partner in de Benelux. We willen onze positieve ervaringen graag met je delen en organiseren daarom een aantal gratis workshops in Veenendaal. Door middel van klantcases ervaar je zelf de kracht van datagedreven besluitvorming en hoe eenvoudig de weg daar naartoe is.

Programma

Het programma voor de Alteryx-Tableau workshop ziet er als volgt uit:

12.00 u : Ontvangst en lunch.

12.30 u : Introductie van de gouden combinatie Alteryx en Tableau.

13.00 u : ‘Waarom Alteryx en Tableau?’, ondersteund met klantcases. Live demonstratie waarbij met behulp van praktijkvoorbeelden getoond wordt wat de toegevoegde waarde is van Alteryx in combinatie met Tableau.

13.30 u : Workshop: zelf aan de slag met Alteryx en Tableau.

15.30 u : Vragen en afsluiting.

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop kan hier onder. Voor de workshop is een eigen laptop nodig. Mocht je hier niet over beschikken, geef het dan even aan in het aanmeldformulier.
Wil je meer informatie of vooraf mogelijke vragen of onderwerpen met ons doornemen, neem dan contact op via email of per telefoon op 088-TABLEAU (088-8225328).

You might also be interested in...